BALIKESİR / KARESİ - Tatlıpınar Ortaokulu

Nis

Mrt

Ock

Tatlıpınar İlk/Ortaokulu öğrencilerimiz sınıflarda yaptıkları sunumlarda enerji tasarrufunun önemine dikkat çekme çalışmaları.

15 Temmuz Özel Çocuk gazetemize ulaşmak için tıklayınız

24 Kasım Öğretmenler Günü

Kas

Yine bir 10 Kasım, yine bir anma günü, bu güne anlam kazandıran önder, komutan, başkan, eşsiz lider Mustafa Kemal ATATÜRK..

Kas

Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, geleceğe umutla bakabilmelerini sağlamak ve onların sosyal hayatta etkin kılmak için engelsiz bir yaşam kılmak mecburiyetindeyiz. İnsanların birbirinden farklı olsa da, eşit haklara sahip olduğu ve Engelli bireyleri, yapamadıklarıyla değil, yapabildikleriyle ve bizlere benzeyen yanlarıyla görmek gerekir. Okulumuz öğrencilerine sosyal farkındalık yaratmak amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediye Spor-Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol müsabakası etkinliği düzenlenmiştir.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 99. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yıl özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz katıldı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir, kompozisyon ve etkinliklere geçildi. Emek, katkı ve iş birliklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ile değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlilkleri kapsamında okulumuzun İzcilik ünitesi Balıkesirdeki resmi törenlerde okulumuzu temsil etmiş olup Cumhuriyet Bayramı kapsamında Atatürk Evi, Kuvayi Milliye Müzesi ve Çamlık Tepesine ziyarette bulunmuşlardır.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Nis

Okulumuz İzci lideri Rabia BAYKAL MARAŞ'ın önderliğindeki İzci ünitemiz 23-26 Nisan 2022 tarihleri arasında Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından 20'ncisi bu yıl düzenlenen Çanakkale 57. Alay Şehitlerini Anma Milli Bilinç Kampı'na katıldılar.

İzciler, 57. Alay'ın konuşlandığı alanda sahur vaktine sala ve top sesleriyle uyandı. Sabah namazının ardından izcilerin saçına kına yakıldı. 57. Alay Vefa Yürüyüşü için Türk bayraklarıyla yola çıkan izciler, sırtında "Dedeciğim ben geldim" yazan kırmızı yelekleriyle yeşillikler içerisinden tek sıra halinde yürüyerek Conkbayırı'na doğru hareket etti.

Yaklaşık 2 saatlik bir yürüyüşün ardından Conkbayırı'na ulaşan izciler, savaş atmosferinin hissedildiği 57. Alay'ın yürüdüğü yollardan geçerken duygu dolu anlar yaşadı. Conkbayırı'ndaki anma töreninin ardından izciler, savaşın gerçekleştiği cepheleri ve şehitlikleri ziyaret ederek 17km bir yürüyüşün ardından tek sıra halinde kamp yerine döndü.

Okulumuzu temsilen kampa katılan ve "Dedeciğim Ben Geldim" diyen izci liderimizi ve izcilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü olması sebebiyle Çanakkale Şehitlerini anma programı düzenlendi.